Vad kan vi göra för just er?

TaleNTemp kan hjälpa er att spara tid, öka medarbetarengagemanget och minimera det administrativa arbetet oavsett vilken bransch ni är verksamma inom. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är bäst i branschen på kundanpassning och nedan kan ni läsa mer om hur vi arbetar med bolag inom just er bransch.

Bland våra kunder finns allt från sjukhus och förskolor till butiker och restauranger. Det finns bolag med tusentals anställda och kontor över hela världen och mindre enskilda kontor med endast ett fåtal medarbetare.

Enklare kommunikation

Enklare kommunikation

Med vårt skräddarsydda kommunikationsverktyg kan ni prata direkt med medarbetare, skapa chattgrupper och skicka ut information lika effektivt som i whatsapp.

Smidigare lönehantering

Smidigare lönehantering

Inga mer tidrapporter på mail, Excel dokument och manuell sammanställning av tid. TaleNTemp sköter allt åt er och självklart går det att integrera med systemet som betalar ut lön.

Smartare system

Smartare system

Med vårt kompetens och prioriteringsverktyg kan ni själva bestämma hur systemet ska agera för att tillsätta pass. Låt alla som varit på er enhet få frågan först, därefter alla med en viss kompetens osv.

Här berättar några av våra kunder hur det är att arbeta med oss

Advantage Juristbyrå

Advantage Juristbyrå

Vårt arbete har underlättats avsevärt när vi kan schemalägga och få in rätt resurser på nolltid, helt utan handpåläggning.

Cloudberry Communications AB

Cloudberry Communications AB

Det är inspirerande att arbeta med ett bolag som ser tagit ett helhetsgrepp och verkligen utvecklat sin verksamhet med kunden i fokus

DigitalTolk

DigitalTolk

Äntligen en lösning som hjälper oss att spara tid på riktigt. Vi har minimerat antalet system, ökat medarbetarnöjdheten och mer än halverat tillsättningstiden.

Nyfiken på att veta mer om TaleNTemp?